Ofertes de treball

En aquest apartat es publiquen les convocatòries públiques per ocupar llocs de treball a l’Ajuntament de Canet d’Adri:

EN CURS

2022: Convocatòria per a la selecció de dos agents cívics per la temporada d’estiu: Anunci de la convocatòriabases i instància. Llista d’admesos i data de la convocatòria en el següent enllaç.

Anunci dels resultats Fase Oposició Agent Cívic, en el següent enllaç

TANCADES

2021: Plaça de pràctiques per a joves de 16 a 29 anys, amb el programa de Garantia Juvenil.

2021: Convocatòria per a la selecció de dos agents cívics per la temporada d’estiu: Anunci de la convocatòriabases i instància.  Anunci dels resultats Fase Oposició Agent Cívic, en el següent enllaç.

2020: Convocatòria de selecció d’una plaça d’auxiliar administratiu/va. Tota la informació sobre el procés de selecció al següent enllaç.

2020: Convocatòria per a la selecció d’un agent cívic per la temporada d’estiu: Anunci de la convocatòria, bases i instància. Llista d’admesos i exclosos del procés de selecció.

2019: Plaça de pràctiques per a joves de 16 a 29 anys, amb el programa de Garantia Juvenil. Tota la informació sobre la plaça al següent enllaç.    Cartell Programa Garantia Juvenil 2019

2018: Plaça de pràctiques per a joves de 16 a 29 anys, amb el programa de Garantia Juvenil. Tota la informació sobre la plaça al següent enllaç.

2018: Convocatòria per a la selecció d’un operari de brigada a Canet d’Adri. Bases de la convocatoria. Anunci de contractació i constitució de la borsa de treball

2017: Plaça de pràctiques per a joves de 16 a 29 anys, amb el programa de Garantia Juvenil. Tota la informació sobre la plaça al següent enllaç i sobre la convocatòria al següent enllaç

2017: Convocatòria per a la selecció d’un agent cívic per la temporada d’estiu: Bases del contracte d’agent cívic i anunci de la convocatòria.

2016: Plaça de pràctiques per a joves de 16 a 29 anys, amb el programa de Garantia Juvenil. Tota la informació sobre la plaça al següent enllaç i sobre la convocatòria al següent enllaç.

2015: Convocatòria per a la selecció d’un operari de brigada a Canet d’Adri: Bases contracte operari brigada