Portal de transparència

El portal de la transparència i govern obert és una eina clau per facilitar i fer més accessible tota la informació referent a l’Ajuntament de Canet d’Adri. A partir de l’1 de gener de 2016 totes les institucions han de disposar d’aquest portal amb continguts de gestió econòmica, acció de govern i normativa, informació institucional i organitzativa, catàleg de serveis i tràmits o informació de contractes, convenis i subvencions.

Existeixen diferents indicadors per avaluar la transparència d’una administració pública.  Un dels més reconeguts és l’estudi INFOPARTICIPA elaborat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona). De manera automàtica s’avaluen les dades de qualitat i la transparència de la comunicació pública local a través del Mapa Infoparticipa.

El grau de compliment és mesura amb un percentatge segons el nombre d’indicadors complerts respecte el total d’indicadors avaluats. S’avalua tan la web municipal com el portal de transparència.
Actualment l’Ajuntament de Canet d’Adri té el següent nivell de compliment (dades 2017):

 

Transparència 2017

Aquest any 2017, l’Ajuntament de Canet d’Adri ha obtingut el segell de transparència “Infoparticipa 2016”, convertint-nos en el primer i l’únic ajuntament de menys de 1.000 habitants amb el segell i situant-nos entre els 10 ajuntaments més ben valorats dels 221 de la província de Girona, i entre els 5 millors de la comarca del Gironès.

segell-banners_183x124px_CAT_2016

Al següent enllaç es pot accedir al portal de la transparència de l’Ajuntament de Canet d’Adri:

Portal de transparència i gobern obert

 

Portal de transparència