Canet d’Adri obté el segell Infoparticipa 2016

El dia 19/04/2017  es va celebrar la 4a edició dels guardons InfoParticipa a Catalunya sobre qualitat i transparència de la comunicació pública local.

En aquesta edició Canet d’Adri va ser guardonat amb el segell InfoParticipa 2016, convertint-se així amb l’únic municipi de menys de 1.000 habitants de tot Catalunya amb el segell. De la comarca del Gironès només hi ha 5 municipis que han obtingut el segell 2016, entre ells Canet d’Adri al costat de Girona, Cassà de la Selva, Llagostera i Sant Gregori.

Amb una puntuació del 94,23%, Canet d’Adri es situa com un dels municipis més ben puntuats de tot Catalunya, demostrant així la importància que es dóna des de l’Ajuntament a la transparència i a la comunicació pública.  

L’estudi avalua cada any tots els llocs web dels ajuntaments de Catalunya i basant-se en 52 indicadors estableix l’obtenció del segell a la qualitat i a la transparència de la comunicació pública local. La certificació l’atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB segons la informació que facilita cada ajuntament en el seu web municipal. Permet que qualsevol ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast. Es tracta d’una marca de qualitat que ofereix garanties de confiança i credibilitat.

En el següent enllaç podeu consultar el mapa que recull tots els ajuntaments guardonats: http://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/

 

Recollida guardó Infoparticipa 2016    Segell infoparticipa 2016

A la foto es veu l’alcalde, Carles Espígol Camps, recollint el guardó.