Canet d’Adri obté el segell Infoparticipa 2018

El dia 13/03/2019  es va celebrar la 6a edició dels guardons InfoParticipa a Catalunya sobre qualitat i transparència de la comunicació pública local.

En aquesta edició Canet d’Adri va ser guardonat amb el Segell InfoParticipa 2018, amb una puntuació del 94,23%. El regidor Enric Subils va recollir el guardó en l’acte que es va celebrar a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Aquest any, la UAB ha augmentat l’exigència per obtenir el segell Infoparticipa, creant nous indicadors i donant més èmfasi a la qualitat de la informació que es publica. Canet d’Adri és el quart any que obté el guardó i es situa un cop més com un dels municipis més ben puntuats de tot Catalunya, demostrant així la importància que es dóna des de l’Ajuntament a la transparència i a la comunicació pública.

L’estudi avalua cada any tots els llocs web dels ajuntaments de Catalunya i basant-se en 52 indicadors estableix l’obtenció del segell a la qualitat i a la transparència de la comunicació pública local. La certificació l’atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB segons la informació que facilita cada ajuntament en el seu web municipal. Permet que qualsevol ciutadà tingui coneixement sobre la gestió municipal com ara qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius o quines formes de participació posen al seu abast, entre molts altres temes. Es tracta d’una marca de qualitat que ofereix garanties de confiança i credibilitat.

En el següent enllaç podeu consultar el mapa que recull tots els ajuntaments guardonats: http://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/

 

Transperència 2019