Oncobike a Canet d’Adri

L’ONCOBIKE 2018 SE CELEBRARÀ EL 10 DE NOVEMBRE


L’organització de l’Oncobike 2018 ja ha fixat nova data per a la celebració de la 3a edició de l’Oncobike, que estava prevista per al passat 20 d’octubre però que finalment es va ajornar a causa del mal estat del recorregut després de les intenses pluges de la setmana passada. La nova data fixada per a la celebració d’aquesta prova solidària de BTT, que transcórre per pistes i corriols de la Vall de Llémena, és el pròxim 10 de novembre.

En un comunicat que ha fet arribar als participants, l’organització ha lamentat les molèsties i el trasbals que la decisió d’ajornar la cursa hagi pogut ocasionar-los, alhora que insisteix que malgrat que les condicions meteorològiques van millorar en les hores posteriors a l’anunci de l’ajornament, l’estat en què es trobaven bona part dels trams els feia totalment impracticables. “El nostre objectiu ha estat, en tot moment, vetllar per la seguretat dels participants”, ha explicat el director de la prova, Lluís Comet.

Nou horari de sortida

La nova data implica que la cursa se celebrarà un cop que s’hagi fet el canvi d’hora per donar pas a l’horari d’hivern.  Per aquest motiu, i amb amb l’objectiu d’aprofitar al màxim les hores de claror, l’organització ha decidit avançar l’hora de sortida, que finalment serà a les 7.30h. a l’Espai la Pineda de Sant Gregori. L’organització ofereix als participants que s’han de desplaçar des de lluny terra dur al mateix Espai la Pineda la nit de divendres a dissabte.

Més informació a www.oncobike.cat

Tot el recorregut de la cursa es realitza a la Vall de Llémena, amb sortida inicial a Sant Gregori i amb dues etapes d’arribada i sortida al pavelló de Canet d’Adri. Podeu consultar tota la informació al següent enllaç: https://www.oncolligagirona.cat/esports/oncobike/noticies-oncobike/blog.HTML

 

Si hi ha gent interessada en participar com a voluntaris per ajudar en l’organització de la cursa, que es posi en contacte amb:

Carla Garrido

Fundació Oncolliga

Telf.: 972 22 49 63 Mòbil: 608 936 672

 

ONCOBIKE foto