Prohibit banyar-se

L’Ajuntament de Canet d’Adri prohibeix el bany a tot el recorregut de la riera de Canet i especialment al Paratge de la Font de la Torra.

L’Ajuntament de Canet d’Adri, a través de la contractació d’un Agent Cívic i amb la col·laboració de Mossos d’Esquadra i Agents Rurals, vol fer  complir l’ Ordenança de convivència ciutadana i via pública que prohibeix, per temes de seguretat, banyar-se en tot el recorregut de la riera de Canet i especialment en el Paratge de la Font de la Torra, atès que es tracta d’un Espai Protegit d’Interès Nacional, dins la Xarxa Natura 2000.

En aquest sentit, s’han col·locat cartells informatius de prohibició del bany en totes les zones més freqüentades de la riera amb indicació de les sancions en cas d’incompliment.

Amb aquesta mesura l’Ajuntament vol disminuir la gran afluència de gent que a l’estiu es concentra en zones de la riera per banyar-se i regular l’espai com un lloc de contemplació, de passeig i de visita.

L’Ajuntament a través de panells informatius, també recorda la prohibició de fer pic-nic, dur animals lliures, i fer acampada, entre d’altres aspectes, en tot aquest espai.

 

Cartell prohibit banyar-se     Cartell paratge Font de la Torra - MODEL 1