Sessió informativa sobre residus

El 8 de juny a les 19h, a la sala dels baixos de l’Ajuntament, es durà a terme una Sessió informativa sobre la NOVA distribució dels contenidors de residus i sobre la nova campanya de compostatge casolà. La sessió anirà a càrrec de l’educador de l’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal.

La producció de residus representa un dels principals problemes ambientals d’actualitat associats a la contaminació, la pèrdua d’espais naturals i l’esgotament dels recursos naturals. El progressiu augment dels residus ha motivat que al llarg dels anys es posin en marxa diferents iniciatives per a separar-ne les parts i poder-les reciclar. És en aquest sentit que l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Gironès fem un pas més en la millora de la gestió dels residus iniciant una campanya adreçada a tots aquells veïns i veïnes que disposeu de jardí i/o hort per participar en una campanya de compostatge casolà.

En la sessió informativa d’avui, s’explicarà què és el compostatge, com funciona i què cal fer per participar en la campanya. A més, es donarà tota la informació sobre les noves localitzacions dels contenidors de residus. Així, amb la vostra inscripció, col.laborareu de forma activa en la protecció i preservació del medi ambient.

Us hi esperem!

 

contenidors  compostatge